0

Kihagyhatatlan kiegészítők férfiak számára

Mik azok a kiegészítők, amik kihagyhatatlanok ősszel?

A divat minden évben rengeteget változik, mind a ruhák, mind a kiegészítők terén, ennek ellenére vannak olyan alap darabok, amik semelyik férfi ruhatárából nem hiányozhatnak. Ebben a cikkben összegyűjtöttünk négy olyan alap darabot, amit minden férfi örömmel fog beszerezni.


Csokornyakkendő

Bizonyára attól is függ, hogy egy férfi milyen időközönként szokott elegánsabb ruházatot viselni, azonban egy klasszikus nyakkendő, vagy egy manapság mondhatni reneszánszát élő csokornyakkendő kihagyhatatlan darab minden férfi ruhatárából. Sokan nem tudják azonban, hogy a csokornyakkendő alakja az 1870-es évek óta változatlan, kizárólag a felhelyezésének módja változott, hogy minél egyszerűbb dolga legyen viselőjének. A Trendhim nevezetű, eredetileg dán webshop kínálata igen széles mindenféle kiegészítők terén, hiszen az egyszerűbb, alap színű daraboktól kezdve egészen a színesebb, egyedibb darabokig minden fajta megtalálható.

Nadrágtartó

A nadrágtartó, régiesebb néven hózentróger már több évtizede a divat meghatározó kiegészítője, ennek ellenére az elmúlt években nagy mértékben vesztett népszerűségéből, hiszen manapság már a legtöbb ember az öv használatát részesíti előnyben az egyszerűség miatt.

Az angolszász kultúrákban rengetegen használnak nadrágtartót, hiszen nemcsak, hogy sokkal kényelmesebb a viseletük, mint az öveknek, hanem tökéletes kiegészítő is, ami egyéniséget ad viselőjének.

Karkötő

Manapság már egyre több férfi is elkezdett karkötőt hordani, hiszen nemcsak, hogy szépek és stílusosak, azonban az online áruház kínálata között rengeteg olyan terméket találunk, amik különféle hasznos tulajdonsággal rendelkeznek. A legkedveltebb darab a masszív, paracord anyagból fonott karkötő, hiszen rengeteg olyan tulajdonsággal rendelkezik, ami hasznos lehet a mindennapokban. A kutyapóráztól kezdve egészen a függőágyig bármilyen használati eszközt készítenek belőle. Akik nem kedvelik a sportosabb, vagányabb darabokat, azok számára rengeteg bőr és gyöngy változatot tartogat a cég.

Díszzsebkendő

Az elmúlt években egyre népszerűbb kiegészíővé vált a díszzsebkendő, hiszen tökéletesen kiegészíti akár az öltönyt, akár a zakót egy különlegesebb alkalomkor.  Amikor kiegészítőt választunk, figyelembe kell venni nyakkendőnk anyagát, és mintáját is, hiszen ezáltal fog a két darab tökéletesen passzolni egymáshoz.  Egy díszzsebkendőt rengeteg alkalomra fel lehet venni, legyen az egy elegánsabb vacsora, esküvő, de akár egy hétköznapibb esemény is, hiszen egyéniséget ad, és színt visz az öltözetbe. A webshop kínálata között rengeteg különböző stílusú terméket találunk, így biztosan talál minden férfi kedvére valót.

Minden megrendelt terméket legkésőbb öt munkanapon belül ingyenesen kiszállít a cég, ezen felül, ha a vásárlónak bármilyen problémája akadna a termékkel, egy egész évig visszakaphatja a termék összegét!

A szerzőről

Hozzászólások (0)

Trackback URL | Comments RSS Feed

Szólj hozzá!
Ha szeretnél avataroddal együtt hozzászólni, regisztrálj itt: Gravatar.