SMS DREAM TEAM

…valamikor a történet ott kezdődött, hogy az Alkotmány u. 61-ben sohasem történt semmi. És ezt csak félve mertük leírni a közlekedési hírek közé. És közben Tehetséges lett a Gabesz, meg valamelyik hülye a tejfeles lángos helyett a pitával kezdett rohangálni. Rövidítve „pitafutizni”. Az Attila meg állandóan úton futárkodott.

Ezután az Alkotmány u. 61-be először beköltözött az ukrán, hozta a medvéjét meg a Szilárdot. Apropó, Szilárd a mai napig egy megveszekedett sört sem fizetett azért, hogy albérletezhetett. Viszont tehetségesen tudta nyomni a hülyeségeket.

Kihasználva a kitűnő üzleti érzékemet, eladtam az Alkotmány u. 61-et a Szilárdnak. Az APEH vagyonosodási vizsgálata alig akarta elhinni, hogy mindezt ingyen tettem.

És ezután megjelent valami gázautós. A csávó horgász és nagy dumás, a póló bizniszben érdekelt, meg van két frankó csaja. De mé’ pont a McLarenes nevet adták neki a szülei?

Aztán feltűnt Pöpi a hentes is. Soha semmi jó tápot még nekem nem hozott, viszont állandóan a kritikán aluli verseivel ostromolja az ÉN plátói szerelmem.

És elkezdtünk sütit meg pékárut falni. Igaz, hogy a lisztérzékenységünk már klinikai eset, de ugyanez igaz a Depardieu-re és Gerardra is.

És bekolbászoztunk – nem seggszuálisan – és bepáleszoztunk annak a Csibés Janinak a prájvit termékeiből, kinek akkora szíve, hogy isten alig tudta bepakolni abba a testbe.

és valahogy meggyütt a 21-es Jani, meg Miss Frinstone, kikkel teljes lett a csapat, kiket úgy hívnak hogy SMS DREAM TEAM.

Aspiránsaink

És még valakik, valakik akik újonnan kerültek a családba. Psycho Debrecen a női szívek elrablója és hatalmas szüzek, ja nem tüzek eloltója, Joci a bordíler, ki oly méltó nevéhez, s egyben a Team világjárója, JJ Okocha, ő a földkerekség legjobb cukrásza, és a kamionosok legnagyobBIKA, Kisbozso testvérünk!

Csók, Varga Apuka

Az SMS DREAM TEAM a Bumeráng újraindulása napján

!!!! SMS DREAM TEAM ÜZENŐFAL ITT !!!