431

SMS dream team üzenőfal

Itt üzenhetsz nekünk, ha van mondanivalód. Lehet, hogy válaszolunk is. Egyszer.

Üzeneted az oldal alján látható mezőkbe írd be. Megkérünk arra, hogy az obszcén dolgokat kerüld, ahogy mi is tesszük. Köszönjük!

A szerzőről

Hozzászólások (431)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. evicici szerint:

  khm….khm….zűrzavar van a valahol :) megesküszöm rá, hogy egyszer felhívtál, mikor a bumeráng cseten beszélgettünk, és beírtam a falra a telefonszámom. azt hitted viccelek. elmentettem a számod, de kiderült, hogy az nem is a Tied. rossz számot mentettem el. most derült ki, mert meg akartalak csörgetni és nem Te vetted fel, hanem a basqui :) ezt benéztem :( bocsánat……iwiwen megtalálsz: Holló Lászlóné, Albertirsa

 2. psychodebrecen szerint:

  Ok Kedves!
  Rádkeresek akkor!
  Hogy vagy? Milyen napod volt?

 3. evicici szerint:

  tegnap remek napom volt. végre 1,5 hét után haza került az autó. volt egy kis restauráláson. jövő hónapban megy műszakira, aztán tavaszig hagyjuk, majd folytatódik a restaurálás….meg akarom csináltatni olyan kis tipp.toppra :) mire nagykorú lesz valahogy kinézzen :) jönnek elő rajta a “fajtajellegzetességek” :) egyébként egy 3-s Golf.

 4. evicici szerint:

  és veled mi a újság?? hogy telnek napjaid. jut eszembe, megnéztem a képeidet az iwiwen. szívdöglesztő barátnőd van….kimondottan csinos. :)

 5. psychodebrecen szerint:

  Szia!
  Szóval tetszik a barátnőm? Pontosan melyik képre is gondolsz?
  Hallod mit csinálsz Te olyan korán reggel? Csak mert láttam, hogy 5 óra valahánykor irtál!
  Én megvagyok, éldegélek! Azt hiszem bejelöltelek iwiw-en!
  Ha úgy jársz fent facebookon, ott is ott vagyunk!
  Kellemes napot

 6. evicici szerint:

  általában 5-kor kelek, igaz akkor reggel nem gépezek. csak olyankor mikor a párom megy dolgozni, mert akkor fél 4-kor kelek és már nem fekszem vissza. tudod gondoskodó vagyok :) felkelek vele, összepakolom a kajáját, kiviszem kocsival az állomásra….stb….stb :)
  arra a képre gondolok, ahol áll egy fa mellett, szép a szemüvege és ápolt a fogsora :D tudom hogy bejelöltél, vissza is jelöltelek :) azt hiszem én is vagyok facebookon, de nemigen szokok odamenni. annyira nem szeretem ezeket az ismerőskeresőstalálós dolgokat. myvipen is vagyok, ott sem voltam már vagy fél éve. Te meg mé nem alszol már éjjel 11-kor?? :)

 7. psychodebrecen szerint:

  Hogy miért nem alszok éjjel 11-kor? Tudod Én családapa vagyok és férfias kötelességem teszem még ilyenkor! Vagyis jól berugva veszekszek, kiabálok a gyerekkel, verem az asszonyt, na meg hangosan nézem a pornót! Közben meg még káromkodom sört mellett! Szóval nálunk igy telnek az esték, mint szinte minden családban ilyenkor!
  De látom Te is gondoskodó feleség vagy, ha már az uraddal ébredsz!
  Figyu! A képen a fiatal lány a Tied? Nem keresel egy jóképű, ellenállhatatlan, szerető barátot Neki? Csak mert pont ráérek néha! :-)
  Na kellemes napot lassan készülődök, mert megyek a McLarenes nagyhazájéba Egerbe egy kis összeröffenésre!

 8. INTERCOOLER szerint:

  Mi ez a kujonkodás? :) ) Bonjure

 9. evicici szerint:

  melyik fiatal lányra gondolsz??? a 2 szőkésbarna az enyimé :D a fekete a páromé :) csak megjegyzésképp az összes foglalt :D

  Bonjure Intercooler :) mit szólsz a haverodhoz?? gondoskodó családapaként kiszemelte az egyik lányomat :D csapom fejbe :D

 10. psychodebrecen szerint:

  Az, hogy a szive foglalt, Engem nem zavar! A teste legyen szabad számomra! :-)
  Na jó viccelek ilyenekkel, mert még rosszra gondol itt mindenki! Gratulálok a 2 szép nagy lányodhoz! Gondolom kell vigyázzni rájuk! Nekem még most jön a második, de már félek, hogy mi lesz, ha felnőnek! Fittnek, határozottnak kell lenni, ha fel akarom venni a harcot az udvarlókkal! Mert hát azok lesznek rendesen szrintem! de egy megbizható fegyverrel, pitbull kiskutyával kordában lehet tartani majd a suhancokat!

 11. evicici szerint:

  jajj nehogy azt gondold, hogy sikerülni fog kordában tartani őket. tudod van egy olyan mondás, ha a kezét fogod, akkor is megtalálják a módját :D :D

 12. evicici szerint:

  jut a eszembe….hogy sikerült a buli?

 13. psychodebrecen szerint:

  A buli? A buli az jól sikerült! Igaz nem voltunk sokan, csak heten, de kellemes volt a hangulat is! Csibés összeütött egy gyors csülökpörköltöt, Joci kostoltatta a borokat, McLaren-es meg tervezgetett a Gerarddal! Én meg hoztam a formám és kötekedtem mindenkivel!
  De majd Január 29-én megtartjuk a teljes csapatgyűlést! Akkor leszünk együtt úgy néz ki! Több szülinapot és egy újszülött napot tartunk, mert januárban születik a kislányom! Tömören ennyi

 14. evicici szerint:

  irigyellek benneteket :( gratulálok a picihez :) biztos te is szerelmes leszel bele :D nem kell tagadni :D

 15. INTERCOOLER szerint:

  Psycho! Te egy lumbágós lajhárt se tudnál kordában tartani! Ha fele olyan elevenek lesznek mint az apjuk, nyomkövetőt kell a bőrük alá ültetni! Sőt a Kábel tv beltéri egységével meg kell hekker-kedned a NASA műholdakat, ha szeretnéd nyomon követni őket!

 16. INTERCOOLER szerint:

  Evicici! Nem csodálom, hogy kiszemelte! Tényleg csudaszép! Sajnálom hogy nem lehet már örökbe fogadni, mert szívesen elhalásztam volna a “nagycsaládos vénember” elől! :)

 17. evicici szerint:

  na mosmá elég:) a szemeteket is leveszitek róla, mert felébred bennem az anyatigris :D nézzétek meg a facebookon is a képeit. Holló Ramóna Albertirsa. kicsit zűrök vannak a facebookkal, még nemigen tudom használni.

 18. evicici szerint:

  egyébként a kis drágám a múlt héten nagyon beteg volt :( veseköve is volt, meg vesegyulladása is :(

 19. evicici szerint:

  apropó…. nem is tudom pontosan melyik gyermekemről beszéltek :D

 20. INTERCOOLER szerint:

  Csak vicceltünk! Egyébként ebből is látszik, hogy a szépség örökölhető! Akkor jobbulást neki!

 21. evicici szerint:

  tudom hogy csak vicceltetek, külömben nem nevetős szmájlit tettem volna :D

 22. evicici szerint:

  Intercooler rólad miért nincsenek képek feltéve?? :)

 23. INTERCOOLER szerint:

  Mert az én fejemmel rémisztgetni lehetne! :) Egyébként van fent! Már ha a fészbúk-ra gondolsz!

 24. evicici szerint:

  de el vagytok veszve :(

 25. INTERCOOLER szerint:

  Már keresünk! Ne mozdulj! :)

 26. evicici szerint:

  ej Te fiú…..miért nem kéred el a címem?? :D

 27. INTERCOOLER szerint:

  Beköltözhetek Karácsonyra?? Mert 3 faszi kitúrt Tihanyból. Úgy volt hogy Balázséknál töltöm, lesz vadkan sütés kemencébe meg minden, de hát….. ez van! :)

 28. evicici szerint:

  hát hogy a viharba ne költözhetnél…..csak búvár cuccost hozz magaddal, mert külömben nem tudsz lemenni a pinyóba borozgatni :D

 29. evicici szerint:

  vadkansütést nem ígérek :D rá még szükségem van :D

 30. psycho Debrecen szerint:

  Evicici!

  Ha a lányok otthon lesznek, úgy szenteste környékén, akkor szerintem az Interrel lehet beköltözünk hozzád!
  Nem vagyok Én elveszve, csak ritkán ülök gép előtt! Inkább telefonról tudom le a napi szükségleteimet, de onnan nem tudok reagálni ide! Volt mikor engdte, de most nem! Igy csak a FB-n és msn-en vagyok a nap több időpontjában elérhető! D msn-en általában este rendelek!
  Ki hogy van? Én kib…ott jól! Végre sikerült átrendezni a lakást és lassan kialakul az újszülőtt szoba! Már csak a kiságyat kell összerakni és kész is!
  Evicici, Te Facebookon vagy?

 31. evicici szerint:

  telefonos szükséglet???? :D ….na neeeee :D bárhol elérhető vagyok. telszámom: 06 20 346 2834, (normál díjas) msn címem: hollo37@freemail.hu, szkájp: Evacica1; lakcím 2730 Albertirsa Tessedik S. 43, mit kívántok még??? kívánjatok szinte bármit drágáim :D

 32. evicici szerint:

  fészbúkon már visszaigazoltál :D

 33. INTERCOOLER szerint:

  Nané hogy bebatyuzunk hozzájuk Csabi!
  Ja! És Évi! Nem kell ám nagy ügyet csinálni ebből. Elalszunk mi a lányokkal egy ágyba! Nem szeretnénk kellemetlenséget okozni! :)
  Tudod! Az a sok bútor toligálás, meg minden….. :)

 34. psycho Debrecen szerint:

  Támogatom az Inter szavait! Sőtt, hogy spórolás legyen, ne pedig nagy kiadás, még együtt is fürdünk a lányokkal, mint egy szép nagy család! 4 gyermek a kádban, anyuka meg mozsdatja Őket!
  Evicici akkor msn-en megkereslek! A számod meg elmentem!

 35. psychodebrecen szerint:

  De ha úgy alakúl, hozzám is el lehet jönni! Az ötödik, hatodik, hetedik szoba üresen áll! Igaz a hatodikban van a jakkuzzi, de egybe lehet nyitni a szobákat! És igy át lehet menni a hetedik szobában lévő szaunába is! Csak ha úgy gondoljátok!
  Na szép napot mindenkinek!

 36. INTERCOOLER szerint:

  Mennék én, de mire átmegyek a galériás konyhán, végig a lovagi páncélokkal díszített 60m-es folyosón, lesétálok a moziterem lépcsőjén, majd a biliárd terem asztalai között szlalomozva elérem végre a mélygarázst és kiválasztom a 36 db luxusautóból hogy melyikkel is menjek, rájövök hogy ez k..a fárasztó! Nekem aki még a mozgólépcsőn is fullad. Úgyhogy inkább itthon maradok! Azé köszi hogy ki akartál mozdítani a “szürke hétköznapjaimból”!

 37. psycho Debrecen szerint:

  Nyugi! Tudom miről beszélsz! Átérzem Én is nap mint nap ezeket!
  Na de sebaj, majd lesz valahogy!

 38. evicici szerint:

  Szívesen fáradozom jó társasággal :D a párom se ellene a jönak. úgyhogy fiúk rajta……meghívhattok, én is meghívnálak benneteket, ha nem vagytok ellene a puritán egyszerű családnak…..itt mindenki szívesen látott vendég, dzsakizzziszauna stb. stb nélkülönézésével :)

 39. psycho Debrecen szerint:

  Hallod Inter!
  Szerintem menjünk, mert hát mi se vagyunk elrontója a jó dolgoknak! Már csak azt kell eldönteni, hogy melyik lány szobájában is fogunk aludni! :-)

 40. INTERCOOLER szerint:

  Már járó motorral érkezem hozzád! :) A vendéglátást nem szabad visszautasítani mert az sértés! Kérdés a csajok tudják e, hogy párnacsata lesz szentkarácsony éjjelén!? :)

 41. psycho Debrecen szerint:

  Szerintem még nem is sejtik! De hát mi a meglepetés emberei vagyunk! Nem?
  Akkor mikor és hol veszel fel?

 42. psycho Debrecen szerint:

  Inter barátom!

  Most lestem meg a fészbúkon a Evicici lányai adatlapját! A Bettina “kapcsolatban” a Ramóna “egyedülálló”! Na most akkor beszéljük meg, melyinkőket is zavar, ha a szobatársunknak párja van! Engem nem! Téged?
  Szerintem akkor fixáljuk is le az ottalvás időpontját!

 43. evicici szerint:

  Hát fiúk szomorú hírem van a számotokra :) nem a lányokkal lakom együtt, saját életük van :) kénytelenek vagytok velem és a párommal beérni :D Mielőtt még nagyon belemelegednétek a párnacsatásdislepedőgyűrögetősdispárososba szenteste éjjelén :)

 44. evicici szerint:

  hát gondolod anyád ide engedem az ijen éhenkorász embereket neked nincs izlésed ,ezek csak temetö töltelékek még a faluba se nem hozzánk,de jöhetnek legalább lessz a kutyának kaja egy darabig , de azt is meghajtja ,egy hétig fosni fog tölük,menjenek csak tihanyba,de oda se viszik öket ,talán büdösek ??? Kopir

 45. INTERCOOLER szerint:

  Hát nem zabálni valóak? Te Psycho! Ez egy kedves, vendégszerető család! :)

 46. evicici szerint:

  igen az ,csak nem ilyen pofátlanokat ,min ti

 47. psycho Debrecen szerint:

  Na most ezt nem értem!
  Le lettünk hordva mindennek?

 48. psycho Debrecen szerint:

  Drága Evicici!

  Most mi a baj? Szerinted Mi komolyan gondoltuk azokat, amiket írtunk? Mert látom ti komolyan vettétek! Sajnálom akkor!
  Látom veled még viccelni sem szabad! Ezért hát itt úgy érzem be us fejeztem! Szia
  Kopir-nak meg üzenem, egy kicsit csendesebben!

 49. INTERCOOLER szerint:

  Hú-ha! Én azt hittem aki Bumerángot hallgat érti a viccet! Úgy néz ki tévedtünk! :( Na mindegy!

 50. evicici szerint:

  ne üzengessél ,probálj meg dolgozni

Szólj hozzá!
Ha szeretnél avataroddal együtt hozzászólni, regisztrálj itt: Gravatar.